Gratis bezorging vanaf 75€

About us ... over ons

“Hoe kan ik een saaie muur, van mijn woning of kantoor, onderdeel laten uitmaken van het hele interieur. Dát is het idee achter Wallfelt. Daarbij staat gebruiksgemak, betaalbaarheid en duurzaamheid centraal"

 

Hoi ...

... mijn naam is Patrick Geurts, de bedenker en creator van Wallfelt. Tijdens mijn studie scheikunde aan de Universiteit van Groningen heb ik me gespecialiseerd in kunststoffen. Na mijn studie ben ik in het buitenland gaan wonen en werken. Daar heb ik mij vooral bezig gehouden met de innovatie van hoogwaardige en duurzame voedselverpakkingen. Vanaf 2007 ben ik als zelfstandig consultant verder gegaan en sindsdien voer ik wereldwijd projecten uit voor diverse bedrijven.

 

Door mijn achtergrond in kunststoffen én interesse in design, kwam ik op het idee van een decoratie voor de wand ("WALL") gemaakt van vilt ("FELT") en zo is WALLFELT geboren. Ik heb gekozen voor een wandpaneel met een bol in het midden. Een bewuste keuze omdat deze specifieke vorm een mooi contrast opwerpt tussen licht en schaduw.

 

De juiste materialen te vinden, het innovatieve proces ontwikkelen heeft in totaal vijf jaar in beslag genomen. Het resultaat is een uniek modulair wandpaneel waarmee iedereen zijn interieur binnen een handomdraai een totaal andere look en feel kan geven.

 

Wat ik tof zou vinden ?

Laat je creativiteit zien en verras ons met een mooie foto van je WALLFELT interieur!