Hoe kan ik mijn saaie muur in de woonkamer onderdeel maken van mijn interieur?


Met het idee van een decoratie voor de muur ("WALL" in het Engels) gemaakt van vilt ("FELT" in het Engels), werd de naam WALLFELT geboren.

Hallo, lieve interieurvrienden,

 

Wallfelt is een jong Nederlands bedrijf dat in 2021 is opgericht door de eigenaar en bedenker Drs-Ing. Patrick Geurts, een kunststof techneut.

 

Het succes en de kracht van Wallfelt is dat iedereen zijn eigen kleuren kan kiezen en daarmee zijn eigen ontwerp kan maken en ook weer kan veranderen. Dankzij het speelse modulaire karakter kan iedereen zijn eigen wand ontwerpen. Hoe gaaf is dat!

 

Onze wandpanelen zijn niet alleen mooi maar ze verbeteren ook de akoestiek omdat de vilten panelen het geluid absorberen en dempen. Het is bewezen dat je, je niet alleen beter voelt in een ruimte met mooie materialen en een goede akoestiek, maar ook efficiënter en productiever werkt.


In 2023 openden we onze eerste Wallfelt showroom in het historische centrum van Roermond. Roermond ligt aan de Duits-Nederlandse grens, tussen Venlo en Maastricht, dat bekend staat om het grootste designer outlet van Europa. Onze showroom is op zaterdag en op afspraak te bezoeken.

Last but not least! Een belangrijke kernwaarde is ons streven naar 100% klantentevredenheid. Wij zijn aangesloten bij een keurmerk en een onafhankelijk review systeem. Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren (9,7) en als er al een probleem ontstaat dan lossen wij het op.

Dat klanten tevreden zijn over de kwaliteit blijft ook uit het aantal lage retourzendingen. Minder dan 3% retourneert hun aankoop.

Cijfers die ons en u vertrouwen moeten geven.