Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Als je niet tevreden bent met je aankoop dan kun je, zonder opgaaf van reden, gebruik maken van je herroepingsrecht. Volg de 2 onderstaande stappen:


#1. Mail ons binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen dat u gebruik maakt van uw herroepingsrecht en gebruik het herroepingsformulier. Je kunt het hier downloaden:

00 Herroepingsformulier V 03
PDF – 72,3 KB

Ons emailadres: info@wallfelt.nl

#2. Retourneer het pakket, liefst in de originele verpakking, en mail ons als bewijs de track & trace code van het pakket. Mocht het pakket onverhoopt zoekraken dan bent je zonder bewijs aansprakelijk.

 

Tijdens de herroepingstermijn moet je zorgvuldig omgaan met de producten en hun verpakking. Je mag de goederen alleen hanteren en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen, anders ben je aansprakelijk voor het waardeverlies van de goederen en dat zou jammer zijn.

 

Moet ik betalen voor een retourzending?

Het slechte nieuws: ja, je moet betalen voor de retourzending. Waarom? Omdat wij dat eerlijk vinden. Wij bezorgen gratis vanaf 75€. Wist je dat een retourzending, bij gratis bezorgen, ons minimaal 13,45€ kost? Die kosten bestaan uit inpakkosten (2,50€) en bezorgkosten (6,95€). Bij iedere retour moeten we het product controleren, schoonmaken, verwerken in het systeem en weer op voorraad leggen (4,00€).

 

Wat kost retourneren?

Je kunt zelf kiezen met wie je het pakket terugstuurt. De online tarieven bij DPD en DHL zijn respectievelijk 5,60€ en 6,45€. De tarieven bij PostNL zijn 6,95€ (online) en 7,95€ op het PostNL-punt. Check de actuele prijzen bij de vervoerders. Bovenstaande tarieven zijn van 3 januari 2024.

 

Wat wordt terugbetaald na een retourzending?

Wij betalen het volledige aankoopbedrag binnen 48 uur na verwerking van je retourzending terug. Hoe snel het geld op je rekening staat, hangt af van de betaalmethode. Voor de terugbetaling gebruiken we dezelfde betaalmethode die jezelf hebt gebruikt. Onze betalingen lopen via het betalingsplatform Mollie. Deze naam zal dan ook op je afschrift te zien zijn.

 

Wilt je het product ruilen?

Wilt je een of meer wandpanelen ruilen? Helaas is dat niet mogelijk. je kunt het beste de panelen die je niet wilt hebben terugsturen en een nieuwe bestelling plaatsen. Je zult echter zelf de kosten voor de terugzending moeten dragen.