Hoe kan ik betalen?

Je kunt de bestelling op verschillende manier betalen. Welke methode je ook kiest, je betaalt sowieso veilig. Je kunt vooraf betalen maar je kunt ook kiezen voor de optie "achteraf" betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan: 

 

#1. iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Je maakt geld over vanaf je eigen rekening, via het online bankproduct van je eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling en de bank garandeert verder de veiligheid van de transactie. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

 

#2. CREDITCARD

Wereldwijd de meest gebruikte betaalmethode online. Wij rekenen nooit verborgen kosten. Je betaalt alleen voor wat je bestelt. Betaal je met je Mastercard of VISA creditcard  ? Dan zijn vrijwel al je online aankopen automatisch en kosteloos verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. En dat voor maar liefst minimaal 180 dagen. Bij een onjuiste betaling ontvang je bovendien je geld terug.

 

#3. PAYPAL

Betaal snel, veilig en gemakkelijk met PayPal, dé service om te betalen, zonder steeds opnieuw je financiële gegevens in te voeren. Je betaalt met je email adres en wachtwoord. Je moet wel een PayPal account hebben of aanmaken. PayPal wordt reeds wereldwijd door 250 miljoen mensen gebruikt om te shoppen.

 

#4. KLARNA

Is een andere veilige manier om achteraf te betalen. Je hoeft pas te betalen als je het artikel binnen hebt en als je besloten hebt om het te houden. Je hebt vervolgens 30 dagen de tijd om je factuur te voldoen. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. Klarna zal je een betalingsopdracht sturen zodat je direct aan Klarna kan betalen. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of via de website via deze link. Als Klarna niet de volledige betaling heeft ontvangen op de vervaldatum die op de factuur wordt vermeld, moet je aanmaningskosten betalen. Indien Klarna na de derde herinnering de totale betaling niet heeft ontvangen, wordt de factuur overgedragen aan hun incassopartner en vallen er hogere kosten aan.

 

#5. BANCONTACT

Dit is de meest gebruikte online betaalmethode in België. Je maakt maakt geld over vanuit je bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving. Hierdoor zijn betalingen gegarandeerd.