Gratis bezorging vanaf 75€

Bedenktijd

Als je niet tevreden bent met je aankoop dan vinden we dat jammer maar mag je het natuurlijk naar ons terugsturen. Wanneer je gebruik wenst te maken van je herroepingsrecht dan ben je verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan ons. Via deze link kun je het Herroepingsformulier downloaden. Vul het formulier in, print het uit en e-mail het naar ons. Ons e-mail adres staat op de contact-pagina.

 

Hoe retourneer ik mijn artikel(en)?

Nadat je het kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht dien je het artikel binnen 14 dagen retour te sturen.

Plak de onderste helft van het Herroepingsformulier, dit is ons adres, op het pakket. Verpak het artikel, voor zover mogelijk, in de originele verpakking. 

Je dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending. Tijdens de bedenktijd moet je zorgvuldig omgaan met het artikel en de verpakking. Je mag het artikel slechts hanteren en inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen anders ben je aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product en dat zou zonde zijn.

 

Moet ik betalen bij retourneren ?

Het slechte nieuws, ja, de retourkosten zijn voor eigen rekening. Waarom ? Omdat wij dat fair vinden, wij betalen de verzendkosten, bij een bestelling vanaf 50€ in Nederland en 75€ in België, jij de retourkosten. Bij PostNL bedragen de retourkosten minimaal 6,75€ voor pakketen tot een gewicht van 10kg in Nederland.

 

Wat is het retouradres ?

Wallfelt, Neerstraat 65a, 6041 KB  Roermond.

 

Waar kan ik mijn artikelen voor retour afgeven ?

Je hebt meerdere mogelijkheden, bij een PostNL punt of bij de PostNL pakketbezorger.

 

Hoe weet ik of jullie mijn retourzending ontvangen hebben ?

We mailen je zodra je retourzending verwerkt is. Meestal is dat binnen 5 werkdagen nadat je het teruggestuurd hebt.

 

Wat wordt terugbetaald na retourneren ?

Het goede nieuws, we betalen je het hele aankoopbedrag meteen terug nadat we de retourzending hebben verwerkt. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van je betaalmethode maar uiterlijk binnen 14 dagen volgend op de dag van je herroeping. Voor de terugbetaling gebruiken we dezelfde betaalmethode als je gebruikt hebt.

 

Wil je het product ruilen ?

Wil je één of meerdere van de wandpanelen ruilen ? Dat is helaas niet mogelijk. Je kunt dan het beste een nieuwe bestelling plaatsen en de oude bestelling retourneren (binnen 14 dagen na ontvangst)Wel draag je zelf de kosten voor terugzending.