Vanaf 12,95€, gratis levering vanaf 75€

WALLFELT is de trendy vilten wanddecoratie 

Zoek je een betaalbare en duurzame wanddecoratie voor de huiskamer, slaapkamer, kinderkamer of kantoor? Dan zijn de vilten wandpanelen van WALLFELT ideaal! Met de vele kleuren waaruit je kunt kiezen geef je het interieur van je woning in een handomdraai een totaal andere uitstraling. Bovendien past het in iedere woonstijl. Niet alleen is WALLFELT heel vriendelijk voor je portemonnee, je brengt WALLFELT ook heel gemakkelijk, zonder te boren, binnen enkele minuten, aan.

De duurzame wandbekleding van WALLFELT: meer dan mooi alleen!!!

WALLFELT is meer dan alleen mooi als muurdecoratie. Het verhoogt ook je wooncomfort. Omdat WALLFELT volledig is gemaakt van polyester vilt, wordt het hinderlijk reflecterend licht geabsorbeerd. Het resultaat is dat het vilt er aangenaam zacht en mat uitziet. Het geeft daardoor een warme en rustgevende werking aan de kamer en het interieur.

Daarnaast is het grote voordeel van vilt dat het ademend materiaal is. Dit heeft een gunstig effect op de kwaliteit van de binnenlucht. Door overtollig vocht op te nemen en later weer af te geven aan de kamerlucht, helpt het de luchtvochtigheid in ruimtes te reguleren.

Shop onze bestsellers