• Vanaf 9,95€ per stuk
  • Gratis levering NL vanaf 25€
  • Gratis levering België vanaf 35€
  • Velig betalen met iDEAL
  • 14 dagen bedenktijd, niet tevreden ? 100% Geld terug !

Duurzame wanddecoratie voor uw interieur.                                                    Kleurrijk, betaalbaar en in een handomdraai aan te brengen

Zoekt u mooie, én duurzame, wanddecoratie voor uw huiskamer, slaapkamer, kinderkamer of kantoor? Dan zijn de vilten wanddecoratie panelen van Wallfelt voor u ideaal! Met de vele kleuren Wallfelt waaruit u kunt kiezen geeft u uw interieur in

een handomdraai een heel andere uitstraling. Niet alleen is Wallfelt heel vriendelijk voor uw portemonnee, u brengt Wallfelt ook heel gemakkelijk aan binnen enkele minuten.

 

Wallfelt vilten panelen: meer dan mooi alleen

Wallfelt panelen zijn meer dan alleen mooi voor op uw muur. U verhoogt ook uw wooncomfort eenvoudig met deze prachtige panelen. Omdat Wallfelt volledig is gemaakt van polyester vilt, absorbeert het hinderlijk reflecterend licht. Op die manier kunt u genieten van bijvoorbeeld een licht interieur, maar met een aangenaam zachte en matte uitstraling. De kamer lijkt hierdoor groter en dit heeft een warm en rustgevend effect.

Daarnaast is het grote voordeel van vilt dat het ademend materiaal is, en dit heeft een gunstig effect op de kwaliteit van de binnenlucht. Door overtollig vocht op te nemen en later weer af te geven aan de kamerlucht, helpt het de luchtvochtigheid in ruimtes te reguleren.

Duurzame wanddecoratie panelen van Wallfelt

Wilt u duurzaamheid combineren met sfeer in dan haalt u met Wallfelt de ideale mix in huis. U kunt kiezen uit 10 verschillende kleuren, dus er is altijd een Wallfelt paneel wat precies past bij uw interieur smaak.

Wallfelt wordt duurzaam geproduceerd in Italië, het land van het design! Duurzaamheid is voor ons een belangrijke kernwaarde. Daarom maken we Wallfelt uit 50% gerecycled polyester vilt en kunnen we de panelen voor 100% weer recyclen. Wilt u een nieuwe kleurcombinatie Wallfelt aan uw muur? Dan recyclen wij voor u de oude panelen weer tot nieuwe panelen! Zo heeft u eindeloos plezier van uw duurzame wanddecoratie.

De budgetvriendelijke voordelen van Wallfelt

Een groot voordeel van Wallfelt is de lage prijs per paneel. Afhankelijk van de kleur die u mooi vindt betaalt u slechts €9,95 tot €11,95 per paneel. Op die manier wordt het wel heel aantrekkelijk om uw muur vol kleurige panelen te hangen. Maar we begrijpen ook dat uw smaak kan veranderen en dat u na een poosje misschien eens een andere combinatie wilt proberen. Daarom kunt u na 6 maanden uw panelen weer bij ons inleveren en krijgt u maarliefst 15% korting op de aanschaf van uw nieuwe panelen.

Het aanbrengen van Wallfelt is kinderspel

Het monteren van Wallfelt doet u zelf snel en heel makkelijk. U heeft hiervoor geen gereedschap nodig en uw muur blijft intact omdat u niet hoeft te boren. Met behulp van de dubbelzijdige tape plakt u de panelen in uw gewenste motief op uw muur.

Wilt u het veranderen of verwijderen? Dan haalt u de panelen weer eenvoudig weg zonder dat uw muur beschadigt.

Duurzame en mooie wanddecoratie voor uw interieur? Bekijk de mogelijkheden!

Bent u benieuwd geworden hoe Wallfelt panelen zullen staan in uw interieur? Er zijn oneindig veel combinaties die prachtig zullen staan in uw huiskamer, werkkamer, kinderkamer of slaapkamer.

Maak een keuze uit onze vele prachtige kleuren en creëer zelf de mooiste én duurzame wanddecoraties!